Din hydraulikpartner
Fritz Schur Teknik A/S - stiftet i 1995 - er en moderne ingeniørvirksomhed, der er din brede systemleverandør inden for hydraulik og service. Vores brede viden gør, at vi kan tage ansvar for hele løsningen og  hjælpe dig til at udfordre dig på at finde den rette løsning.

Vi gør os umage og sætter os ind i dine applikationer og stræber efter at sætte vores specialister rigtigt sammen på tværs for at løse den konkrete opgave, så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger for dig og din forretning.

Din nære samarbejdspartner
Hos os betyder mennesker alt og vi har kun de rigtige folk, der altid står klar med teknisk rådgivning og løsningsudvikling. Vi er ca. 20 medarbejdere, med kontorer både i Jylland og Storkøbenhavn, og vores servicetelefon er altid åben, hvilket gør, at vi altid er tæt på dig og din forretning.

Vi tror på den rette partner er guld værd, når det gælder komplekse, tekniske løsninger, og med knowhow, stort produktkendskab og sikker projektstyring kan vi træde til allerede i udviklingsfasen, hvor vi sørger for at løsningen tilpasses dine behov.

Sådan arbejder vi: Det skal være nemt!
Vi bestræber os på at give den bedste tekniske rådgivning, men også gøre alt for, at det er så nemt for dig som muligt. Derfor leverer vi teknisk service på alle vores løsninger og produkter i vores eget værksted, som gør at vi kender vores komponenter og produkter til fingerspidserne, og igen gør det nemt for dig, hvis der opstår problemer.

Vi har en langsigtet leverandørstrategi, der gør, at vi altid kan levere som lovet, og til den bedste pris, hvilket gør vi oftest kan levere fra dag til dag, og at du kun skal holde styr på ét varenummer.

Vores serviceorganisation tilbyder vedligehold, service og/eller opbygning af dit anlæg, og vi rykker ud, når du har behovet: 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, hele året rundt.

Kontakt os

Trine Dalsgaard

Telefon: 3396 0052

E-mail: trda@fsenergy.dk