Vi byder ind med en spændende, udfordrende og lærerig tid i en uhøjtidelig atmosfære:

  • Vi vil rekruttere unge talenter til et spændende og indholdsrigt uddannelsesforløb kombineret med praktik/on-the-job training, hvor graduates får indblik i de forskellige funktioner i virksomhederne og derigennem får en forståelse for snitflader, processer mv. I forløbet sættes den enkelte graduates fagkompetence i spil.
  • Vi vil fokusere på mentorskab som en del af vores 2-års forløb, så vi kan give dig den bedst mulige læreproces på vejen mod din karriere. Mentoren følger hele forløbet på sidelinjen med henblik på sparring og vidensdeling.
  • Vi vil sætte barren højt for at udfolde dit potentiale, og stille høje krav - og du skal gøre det samme. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere får de udfordringer og den uddannelse, der skal til for at de og dermed virksomheden til stadighed kan udvikle sig.

Om forløbet i uddannelsen
Graduateprogrammet er et intensivt uddannelsesforløb, der giver dig en unik mulighed for at blive klar til en udfordrende karriere inden for den tekniske branche med fokus på din fagkompetence.

Vi giver dig en faglig platform og metoder og værktøjer, som sætter dig i stand til at gøre en forskel for vores kunder.

Når du har gennemført vores graduateprogram vil du have en god forretningsmæssig forståelse af de udfordringer, som du vil støde på i hverdagen som medarbejder i en moderne og vækstorienteret industrikoncern.

Du vil være klædt på til at levere de løsninger og produkter, som vi tilbyder vores kunder, og du vil have et stærkt netværk af kolleger på tværs af forretningsområder, som du kan dele viden med og hente sparring fra, når du har brug for det.

Samtale
Caterina Ølsted Ruggiero, Supply Manager, Fritz Schur Energy:

”Med et Graduateforløb får du en rigtig solid base for din karriere. Jeg kan varmt anbefale det. Og jeg ved hvad jeg taler om. I sommeren 2007 kom jeg som nyuddannet ingeniør til Fritz Schur Energy som Graduate. Det har været en både sjov og ikke mindst lærerig tid, hvor jeg har fået indsigt i alle nøglefunktioner i virksomheden. I dag er jeg stadig ansat hos Fritz Schur Energy – nu i en rolle som Supply Manager med ansvar for Indkøb, Produktionsplanlægning, Customer Service og Lager.”

Interesseret?
Ønsker du at høre mere om vores graduateprogram, eller at blive informeret næste gang vi søger nye graduates? Send os en e-mail, så kontakter vi dig.