Fritz Schur Teknik A/S er glade for at kunne meddele, at vi har overtaget aktiviteterne for Hetronics program indenfor radiostyring.

I forbindelse med at G&O Trading er kommet ind i Fritz Schur Technical Group, har vi sammen set på vores fælles produktportefølje og fokusområder. Her har vi konstateret, at Hetronics produktprogram er et rigtigt godt match til Fritz Schur Teknik, både på fokusering af segmenter og produktområder. Det gælder især Fritz Schur Tekniks arbejde med systemløsninger til mobil-industrihydraulik, pneumatik og procesudstyr, der understøttes af et serviceteam.

I forbindelsen med overdragelsen har et team på 5 mand fra Fritz Schur Teknik været til træning hos Hetronic, så overdragelsen kan blive en gevinst for vores kunder.

Nøglepersoner hos Fritz Schur Teknik A/S:

Vejledning, rådgivning og salg af nye løsninger
Produktchef Per Chrøis
E-mail: pch@fst.dk
Mobil: 2329 1400

Reparationer og vedligehold
Servicechef Michael Thanner
E-mail: mta@fst.dk
Mobil: 2617 9373

Mikkel Engsbro, Managing Director, G&O Trading A/S:
"Tak til alle vores kunder, som vi har serviceret med Hetronic de sidste mange år. Jeg er sikker på, at Fritz Schur Teknik A/S service team på 7 mand og deres salgsorganisation kan bidrage til et øget samarbejde og dialog på Hetronics produktprogram, til glæde for jer som kunde, i mange år fremover."  

Allan Nelbom, Division Manager, Fritz Schur Teknik A/S:
"Vi glæder os til at arbejde med Hetronics produktprogram og kunderne indenfor dette område. Vi vil nu kontakte kunderne for at sætte os ind i deres applikationer, for derigennem at sikre den rette rådgivning og vores forståelse for deres forretning, så vi kan bidrage positivt til den."