Vores servicekoncept omfatter bl.a. diagnosticering, health check af hydrauliske maskiner, samt transmissioner.

 

Opgaverne strækker sig fra mindre servicebesøg med tryktest, skift af filtre mv. over olieanalyser i form af diagnosticering.

Udover det faste servicepersonale står vores andre erfarne montører og teknikere til rådighed indenfor deres respektive områder. Disse medarbejdere er tilgængelige 24 timer i døgnet, på alle årets dage for at hjælpe din virksomhed.

Et servicebesøg er en lille pris at betale for at undgå et driftstop, som ofte kan betyde arbejdsskader og store tab på bundlinjen. Derfor udbyder vi et gratis health check, så vi kan fortælle dig hvad der skal have foretaget service og vedligeholdelse, og vi tilbyder derudover også montageopgaver med opstilling og rørføring. Vi værner selv om vores medarbejdere og ved hvor vigtig sikkerhed er for medarbejderes trivsel. Dermed er vi også fast besluttet på at værne om jeres sikkerhed, ved at udføre den løsning, som i måtte ønske, for at undgå et driftsstop.

Vi servicerer blandt andet følgende:

  • Hydrauliske anlæg
  • Transmissionsudstyr
  • TOX-maskiner og udstyr
  • Støddæmpere
  • Cylindre, hydrauliske og pneumatiske maskiner.

 

Her er vores Servicetekniker i færd med at foretage en fejlfinding og diagnosticering.

Diagnosticering

Ved hjælp af en olieprøve er det muligt at stille en detaljeret diagnose på et hydraulisk anlægs tilstand, lidt ligesom en blodprøve hos et menneske.

Udtagne olieprøver analyseres med avanceret udstyr af vores teknikere, for eksempel kan olieprøverne analyseres meget nøjagtigt via et elektronmikroskop med indbygget overførsel af de forstørrede billeder til PC.

Ud fra analysedata kan vi vurdere status på dit anlæg, give et bud på nødvendige reparationer og justeringer, planlægge et fremtidigt serviceforløb samt give en risikovurdering på den fremtidige drift.

Vidste du at..?

 

Diagnosticering er vigtigt for at kunne sikre maskinernes pålidelige funktion. Det er skønnet at 80% af hydrauliske nedbrud skyldes oliens tilstand og derfor har vi formuleret en guide, der viser hvordan man holder et oliesystem rent:
  1.  Filtrér din olie, når du hælder den på systemet. Ny olie er ikke lig med ren olie, så det er derfor en god idé at forfiltrere olien inden påfyldning.
  2.  Sørg for at påmontere de korrekte og nødvendige filtre til systemet. Det kan være returfiltre, trykfiltre og sugefiltre.
  3. Tag olieprøver mindst 3 gange om året for at følge oliens renhed kontinuerligt, og hold øje med hvornår olien trænger til at blive skiftet (afhænger af kvaliteten).

Hvis du vil læse mere kan du klikke på nedenstående knap og se det fulde opslag, om hvordan man foretager diagnosticering på olie.

Vi vil gerne høre fra dig

Vi vil gerne høre fra dig

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?